AANMELDEN

Iedereen die geïnteresseerd is om lid te worden kan een keer vrijblijvend meetrainen. Hierdoor kun je, zonder verdere verplichtingen, ervaren of je een goed gevoel hebt bij onze vereniging. Na de training bepaal je of je lid wordt.

Lid worden gaat door middel van het invullen en ondertekenen van het aanmeldingsformulier (Klik op het plaatje hierboven). Het ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier lever je vervolgens in bij de trainer van jouw team of bij de ledenadministratie.

• Met dit formulier machtig je tevens de vereniging om het lidmaatschapsgeld maandelijks van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven.

• Op het formulier geef je ook aan of je aan de competitie wilt deelnemen. Als dit het geval is dan zorgt de ledenadministratie ervoor dat je wordt aangemeld bij de Nevobo. Spelers, die bij een andere vereniging hebben gespeeld en al een spelerskaart van de Nevobo hebben, dienen deze bij hun vorige vereniging op te vragen.

• Heb je nog nooit competitie gespeeld of is je oude spelerskaart niet beschikbaar, dan moet je ook een (digitale) pasfoto inleveren bij het aanmeldingsformulier.

• Het lidmaatschap van de volleybalvereniging Oerterp kan alleen schriftelijk (mail/site/brief) bij de ledenadministratie worden opgezegd.

Je bent lid voor -minimaal- een heel seizoen. Wil je je afmelden als lid, doe dat dan vóór 1 mei. Daarna ben je contributie verschuldigd tm juni van het volgend jaar. (Als de vereniging een team wegens te weinig spelers/sters moet terugtrekken krijgt de vereniging een boete (NeVoBo kosten voor een jeugdteam zijn bijvoorbeeld al 500 Euro).

Voor 1 juni moet de vereniging het aantal teams aan de Nevobo doorgeven, zodat de Nevobo in de zomermaanden met de wedstrijdplanning kan beginnen. De vereniging inventariseert ieder jaar in maart welke leden volgende seizoen actief blijven. Indien je tijdens deze inventarisatie aangeeft te willen stoppen, moet je je alsnog schriftelijk bij de ledenadministratie afmelden.

Aanmelden / Lid worden

sponsor