29 Augustus: de eerste trainingen (aanpassing)

22 Aug 2016

Beste leden,

Maandag 29 Augustus beginnen de trainingen weer in MFC de Wier. Hopelijk wordt het komende seizoen weer een prettig volleybaljaar.

Op veld 1 is dit jaar een wijziging in trainingstijd gekomen. In goed overleg met OGF Contra is besloten om de volleybaltrainingen een kwartier later te starten. De wijziging geldt alleen voor dit veld en zal de teams dames 4 en heren 1 beïnvloeden.

Heren 1 en dames 1 wisselen van veld om de trainingen die door Bartele worden verzorgd zo goed mogelijk op elkaar aan te kunnen sluiten.

Voor de mix jeugd moeten we nog een bevestiging krijgen over een langere trainingstijd op de dinsdag. Deze staat onder voorbehoud in de trainingstijdenlijst. We informeren de betrokkenen indien we hier meer over weten.

Verder verwelkomen we weer een aantal nieuwe leden. We hopen dat jullie het naar je zin gaan hebben dit jaar.

Teamindelingen staan vermeld in het kopje teams. Weet je nog niet met wie je dit jaar speelt, kijk hier dan snel.

(Jeugdindeling volgt zeer spoedig, deze was op dit moment nog niet helemaal compleet).

Het bestuur wenst jullie een plezierig seizoen.