Sponsoren

Teamsponsor Heren 1 en Meisjes B

Is uw woning of pand toe aan nieuwe dakbedekking? Of staan verbouwingswerkzaamheden in de planning om een uitbouw te plaatsen welke moeten worden voorzien van dakbedekking? U kunt bij Meijer Dakbedekking een offerte aanvragen voor plaatsing van dakbedekking of bijvoorbeeld voor het plaatsen van lichtkoepels of andere daglichtsystemen. Wij zullen een passende en overzichtelijke offerte voor u realiseren, zodat u exact weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Teamsponsor Dames 1

Het gezelligste café van Ureterp en omstreken!

Teamsponsor Dames 2

We willen ons graag even aan u voorstellen, we zijn New Generation hairstyling ! 

New Generation is in 1945 gestart door Jan Vogelzang aan de Weibuorren 94 te Ureterp In die tijd een begrip in Ureterp en omgeving. In 1980 is  de Salon  overgenomen door  de dochter van Jan Vogelzang, Anneke van Houten (de tweede generatie ). In 2003 is Gerla van der Veen (de derde generatie) kleindochter van Jan Vogelzang begonnen met een fris team aan een nieuwe uitdaging. 

We zijn de derde generatie in professionele haarverzorging.

 

We zijn een jong en enthousiast team (Jetty, Anke, Tineke en Gerla). En op de hoogte van de laatste trends, bij ons bent u aan het juiste adres voor een passende behandeling. 

 

Onze kleuren specialist Jetty, adviseert u graag over de mogelijkheden met uw haar, welke kleur en style past het beste bij u. 

 

We houden van een huiselijke, gezellige sfeer, een persoonlijk advies en een goede service staan bij ons voorop, we vinden het erg belangrijk dat de klant tevreden de salon verlaat. 

De koffie staat hier altijd klaar ! 

 

Bent u nieuwsgierig kom eens langs voor een vrijblijvend advies. 

 

Wij zien u graag ! 

Teamsponsor Dames 3

Bij Nienhuis Sport in Marum slaagt u voor al uw benodigde sportartikelen.

Teamsponsor Dames 4

Nzerink dak en gevel is een groothandel in dak en gevel materialen; sandwichpanelen, damwand, golfplaten, dakpannen, gevelsteen en bevestigingsmaterialen. Ook voor alle hulpstukken voor uw dak en gevel kunt u bij Nzerink terecht.

Nzerink staat voor goede service, kwalitatief hoogstaande materialen, snelle reactie en een correcte afhandeling.

Teamsponsor Dames 5

Smart Camels zorgt voor slimme, efficiënte en veilige productie van corporate- & live events!
Altijd een creatieve oplossing voor ieder congres of evenement waarbij “Out of the box” denken het uitgangspunt is.

Balsponsor Dames 1

Snackpoint It Âlde Sté, voor de lekkere trek.

Sponsor Wijn Actie

November 19, 2018

Een leverancier van wijnen om van te genieten. In alle rust als momentje voor jezelf, met familie of vrienden. Een aantal jaren terug zijn we gestart met onze wijnhandel.  

Maar…we doen meer

Aan bedrijven leveren wij passende relatiegeschenken. Ook verzorgen wij eindejaarspakketten voor personeel en uw relaties.  Doordat onze pakketten veelal zijn samengesteld uit streek – en biologische producten, serveren we deze ook bij wijn – en speciaal bier proeverijen. Meestal zijn deze proeverijen bij de mensen thuis.

Please reload

Ook sponsor worden?

Download ons sponsor

portfolio.

sponsor
nienhuis
snackpoint_aldeste
aldeste
Nzerink
meijer dakbedekking
smartcamels
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now